Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Brush 'N Sparkle Unicorn

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 356:-
I lager
SKU
05195-171
   

Lys upp lekstunden med den magiska enhörningen från Barbie. Barbie Dreamtopia Brush 'N Sparkle Unicorn kommer med ljud- och ljuseffekter som gör lekstunden helt magisk. Borsta hästen med den "magiska" borsten eller tryck på knappen för att spela upp olika melodier. Låt kreativiteten flöda fritt och lev ut dina drömmar i Dreamtopia med denna mystiska varelse som bjuder på massor av skoj. Låt äventyret börja!

Detaljer:

  • Mått: H34,3 x B8,1 x L32,5 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGFH60
EAN887961762396
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.