Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Brush 'N Sparkle - Dreamtopia magisk enhörning - med ljud och ljus

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 395:-
I lager
SKU
05195-171
   

Denna enhörningshäst gör leken ännu roligare. När du kammar den rosa manen med den magiska borsten kommer enhörningen att spela 4 olika ljud och den kommer att lysa upp. En av ljudsekvenserna har till och med Barbie Dreamtopias temasång. Enhörningens man kan kammas om och om igen och ljud och ljus kommer att spelas igen, det finns också en knapp som kan tryckas på för att få ljud och ljus. Något så skoj! Enhörningen är vit med stjärnor i olika färger och har en lång rosa man. Med Barbie Brush`n Sparkle - Dreamtopia magiska enhörning kan äventyret börja!

Innehåller:

  • Barbie Brush`n Sparkle - Dreamtopia magisk enhörning
  • Med ljud och ljus

Detaljer:

  • Mått: 34,3 x 8,1 x 32,5 cm (HxBxL)
  • Batterikrav: 3 x AAA
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGFH60
EAN887961762396
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.