Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie brudgum

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
08172-46
   

Denna stiliga brudgum är redo att gå ned längs altargången och säga "JA" till sitt livs stora kärlek. Med Ken-dockan kan du drömma dig bort och uppleva ditt drömbröllop om och om igen. Han är klädd i en svart kostym med en vit skjorta under. Det ingår ett par svarta klassiska skor och en modern rosa fluga.

  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
ModellDVP39
EAN887961372861
VarumärkeBarbie
Ålder3-6
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.