Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Color Reveal Beach to Party - 1 docka, 2 husdjur, 25 överraskningar

-36%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

36%
Kampanjpris 350:- 543:- Du sparar: 193,-
Tillfälligt slut
SKU
07206-118

Från strand till fest, detta paket från Barbie Color Reveal innehåller en docka och 25 överraskningar. Doppa dockan i vatten för att avslöja utseendet och packa upp var och ett av föremålen. WOW, så häftigt!

Förpackningen är en del av det roliga - packa upp de 15 påsarna med dolda innehåll. Ta loss röret och dra i plastremsan för att ta bort det yttre lagret. Du hittar då ett genomskinligt rör som innehåller en mystisk gyllene docka. Fyll röret med varmt vatten, placera dockan i röret och snurra på henne. Vattnet får en gyllene färg och när du tar ut dockan avslöjas hennes utseende. Kombinationen av olika ögonfärg, hårfärg, hudfärg varierar från docka till docka.

Öppna de 15 påsarna för att hitta kläder och accessoarer som fulländar utseendet. Du får också 2 peruker, en liten svamp och två husdjur. Husdjuren, två tillbehör och perukerna ändrar också dem färg i vatten! Doppa svampen i iskallt vatten för att avslöja färgförändringen. Klä på Barbie och gör er redo för en dag på stranden, många äventyr väntar!

  • Innehåller 1 docka, 15 tillbehör och 8 avslöjanden

Innehåll:

  • 1 x Barbie
  • 2 x husdjur
  • 1 x topp
  • 1 x underdel
  • 1 x klänning
  • 2 x peruker
  • 2 x skor
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Finns i flera varianter.

Mer information
ModellGPD55
EAN887961951066
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.