Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Barbie Bakset

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 242:-
I lager
SKU
04184-74
   

Unga bagare kan låta sin fantasi flöda tillsammans med Barbiedockan och detta bakset med ugn och rosa diskbänk. Leksetet är designat för att underhålla med många roliga detaljer: sockerkakan reser sig i ugnen, muffinsen reser sig och ändrar färg och ugnen låter när bakverken är färdigbakade.

Det ingår också fler tillbehör t.ex. skål, spritspåse, kakmix, bestick och en grytvante. Barbiedockan har på sig en tröja med muffins på och ett sött förkläde.

  • Rek. ålder: från 3 år.
Mer information
ModellFHP57
EAN887961526851
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.