Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Baby Shark musikpussel med 5 stora bitar i trä

Baby shark, dudududdudu, Baby shark dudududdudu...

Baby Shark är låten som har tagit världen med storm, och som får även de minsta barnen att sjunga och dansa med. Alla kan sjunga med till sången om baby-shark, mommy-shark, daddy-shark, grandma-shark och grandpa-shark, och de flesta produkter som påminner om sången kommer därför att falla i smak och vara populära att leka med.

Baby shark, dudududdudu, Baby shark dudududdudu...

Vårt lågpris: 252:-
I lager
SKU
05206-89
   

Om du inte känner till Baby Shark och de andra hajarna har du verkligen missat något. Baby Shark har tagit över youtube med storm - och nu kommer den lilla hajen med familj även som pussel! Träpusslet har stora, tjocka pusselbitar som är lätta för barnet att greppa. Pusselbitarna är formade som hajar och när ett stycke placeras på rätt plats kommer pusslet att spela Baby Shark-sången som en uppmuntran!

Musikpussel är ett roligt och engagerande sätt för barn att lära sig former och öva upp sin öga-hand-koordination. Och som en liten bonus får de höra låten de älskar om och om igen.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ingår ej).
  • Antal bitar: 5 st.
  • Rek.ålder: från 15 mån.
Mer information
Modell6054918
EAN778988287361
VarumärkeBaby Shark
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.