Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Baby Einstein trumset med sjödjur - 5 delar

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 397:-
Tillfälligt slut
SKU
07206-62

Stimulera barnets självuttryck och kreativa sidor med det här vackra trumsetet från Baby Einstein. Låt bebisen utforska rytmer och aktivera fina melodier. Med trumsetet följer det också med en rad sjödjurinstrument som barnet kan leka med, antingen tillsammans med trumman eller separat.

Djuren ryms enkelt inne i trumman för enkel förvaring.

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (medföljer)
  • Kan rengöras med en fuktig trasa
  • Rek ålder: från 3 månader
Mer information
Modell10803
EAN0074451108035
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.