Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Baby Einstein stödkudde - Uppmuntrar till nackträning

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 323:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07206-39
   

Den här kudden från Baby Einstein gör det roligare för bebisen att ligga på magen, eftersom barnet kan leka samtidigt. Kudden har många spännande färger, texturer och former som gör nackträningen till en lek.

Utforska sinnena med engagerande leksaker som kommer fånga bebisens uppmärksamhet. Den mjuka kudden har prasslande blad, klappande krabba och blad-formade leksaker som är fint för bebisen att tugga på. Med många aktiviteter som håller bebisen sysselsatt länge blir den viktiga nackträningen förlängd och den är perfekt för muskelutvecklingen i ditt barns nacke.

 • Mjuk och komfortabel kudde med många aktiviteter som uppmuntrar bebisen till att ligga på mage
 • Utforskar flera sinnen
 • Tyg-luckorna fungerar som en titt-ut lek

Detaljer:

 • Rek ålder: från 3 månader

  Mer information
  Modell90648
  EAN0074451906488
  VarumärkeBaby Einstein
  Ålder0-1

  Outlet

  Bästsäljare

  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.