Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Einstein Piano med undervattenstema

-26%

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

26%
Kampanjpris 295:- 398:- Du sparar: 103,-
I lager
SKU
07206-40
   

Skicka bebisen på en musikalisk resa genom detta piano med undervattenstema från Baby Einstein. Den musikaliska leksaken har fyra färgglada tangenter i perfekt storlek för små händer. Pianot har två spellägen, så att bebisen kan välja mellan att njuta klassiska mästerverk eller att komponera egna stycken.

När barnet spelar på tangenterna kommer han/hon kunna glädjas över rörelserna från scenen framför sig, där undervattensvänner hoppar och dansar.

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (medföljer)
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
Modell10804
EAN0074451108042
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.