Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Einstein Gitarr med musik och ljus

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 250:-
I lager
SKU
07206-61
   

Nu kan barnet rocka loss med den coola gitarren från Baby Einstein! Gitarren spelar 10 klassiska melodier och kommer med ljuseffekter i olika färger. Snurra på bollen för att höra längre melodier eller tryck på de olika knapparna för kortare riff. Varje melodi aktiverar en blinkande ljusshow. Gitarren har ett handtag som gör det enkelt för barnet att greppa leksaken och bära den med sig.

  • Med 10 klassiska melodier
  • Tryck på knapparna eller snurra på bollen
  • Ljud och ljus som tilltalar barnets nyfikenhet
  • Rengörs med fuktig trasa och mild tvål

Detaljer:

  • Batteribehov: AA-batterier (ingår).
  • Rek.ålder: från 3 mån.
Mer information
Modell90680
EAN0074451906808
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.