Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Underwear 43 cm - grå underkläder till docka

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 150:-
Tillfälligt slut
SKU
06195-173-1

Förnya Baby Borns garderob med ett sött underklädesset. Setet består av ett grått linne och ett par grå trosor som båda pryds av silvriga detaljer. Det ingår även en liten galge för smidig förvaring.

Innehåll:

  • Grått underklädesset - linne och trosor
  • Galge

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 43 cm höga
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell827543
EAN4001167827543
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.