Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Trend Knitwear - stickade dockkläder 43 cm

-45%

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

45%
Kampanjpris 100:- Vårt lågpris: 183:- Du sparar: 83,-
I lager
SKU
06195-166
   

Baby Born älskar sina nya stickade kläder, de är urgulliga och håller henne varm. Setet består av en tröja och ett par leggnings som båda pryds av söta och färgglada djurmotiv. När det är dags för Baby Born att byta kläder kan du hänga setet på den medföljande galgen, den passar perfekt att förvara dockkläderna på.

Innehåll:

  • Tröja
  • Leggings
  • Galge

Detaljer:

  • Passar Baby Born-dockor som är ca 43 cm höga.
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell826966
EAN4001167826966
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.