Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Trend Deluxe Coat 43 cm - vinterjacka

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 293:-
Tillfälligt slut
SKU
06195-165

När det är vinter och BABY born ska iväg på utomhusaktiviteter har hon alltid på sig sin rosa vinterjacka. Vinterjackan glittrar och gör det nästan omöjligt att vända blicken från henne. Hennes mjuka och färgglada leggings gör det enkelt för henne att röra på sig och de varma skorna och den söta mössan ser till att hon inte fryser.

Innehåll:

  • Vinterjacka
  • Leggings
  • Stövlar
  • Mössa

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 43 cm höga.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell826959
EAN4001167826959
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.