Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Trend Casuals 43cm Dockkläder huvtröja och mjukisbyxor

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 172:-
I lager
SKU
06195-176-1
   

Baby Born och hennes bror älskar att gå runt och mysa i mjukiskläder. Med detta set som består av en blå, grå och röd huvtröja samt ett par grå mjukisbyxor är helgmyset räddat! Det ingår även en blå galge för smidig förvaring.

Innehåll:

  • Huvtröja
  • Mjukisbyxor
  • Galge

Detaljer:

  • Färg: Blå, röd och grå
  • Passar dockor som är ca 43 cm höga
  • Rek.ålder. från 3 år

OBS! Dockor ingår ej.

Mer information
Modell826980
EAN4001167826980
VarumärkeBABY Born
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.