Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born terrängcykel - för dockor på 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 375:-
I lager
SKU
01217-32
   

Med denna mountainbike kan din docka från BABY Born (ingår ej) ge sig av på cykeläventyr. Den är utrustad med slitstarka däck som tål att rulla över hinder som pinnar och stenar då och då. Denna coola cykel i svart och rosa med gula detaljer kommer med en matchande vattenflaska som är bra att ha med sig på färden.

Fäst flaskan i behållaren på baksidan av cykeln för att enkelt ta med den på resan. Plinga på trafiken med den söta ringklockan i form av en anka och låt den björnformade lyktan lysa så att BABY born är synlig i trafiken. BABY Born-dockan (ingår ej) kommer att sitta säkert på cykeln tack vare bältet och de gula remmarna både på styret och pedalerna. Stödhjulen är också ett bra hjälpmedel för att hålla balansen, och de gula stänkskärmarna skyddar mot smuts.

Innehåll:

  • BABY Born cykel med bälte
  • Ringklocka och lampa
  • Vattenflaska

Detaljer:

  • Mått: 32 x 20 x 12 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (ingår)
  • Passer dockor på ca. 43 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka och hjälm ingår ej.

Mer information
Modell830024
EAN4001167830024
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.