Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Surprise Garden Baby med födelseattest - vilken docka får du?

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 167:-
I lager
SKU
01205-109
   

Titta vad storken har tagit med sig! En ny docka från BABY Born Surprise Garden har anlänt, och du kan utforska den steg för steg. Den lilla samlarfiguren bjuder på många överraskningar! Öppna den hoprullade babyfilten för att se vilken slags kokong den nyfödda dockan ligger i. Kokongerna föreställer bland annat en humla, anka, glasstrut och andra söta djur eller föremål. 

Dockans ögon är fortfarande slutna, och för att avslöja deras färg kan du försiktigt dra en fuktig trasa över ögonlocken. Öppna sedan kokongen för avslöja frisyr, hud- och hårfärg. Är det en flicka eller pojke? Det ser du med hjälp av färgen på den medföljande lilla flaskan. Surprise-dockorna älskar att dricka vatten från sina flaskor och har på sig blöjor som ändrar färg när det är dags för blöjbyte.

När du har upptäckt bebisens alla överraskningar kan du fylla ut den medföljande födelseattesten.

Innehåll:

  • Docka med kokong
  • Blöja
  • Nappflaska
  • Födelseattest
  • En samlarguide

Detaljer:

  • Höjd: 11 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Dockorna säljs osorterat. Vilken docka du får är en överraskning!

Mer information
Modell904244
EAN4001167904244
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.