Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born blå sparkdräkt med nallemotiv - för dockor 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 125:-
I lager
SKU
01205-87
   

Det är dags för helgmys - och det blir extra gosigt när man har på sig en sparkdräkt! Denna blå och turkosa sparkdräkt är tillverkad i ett mjukt, gosigt tyg. Sparkdräkten knäpps i ryggen och kommer med ett gulligt nallemotiv på framsidan.

Detaljer:

  • Passar dockor på ca 43 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828250
EAN4001167828250
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.