Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Soft Touch Sister Blond 43 cm - docka med långt hår

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 543:-
I lager
SKU
06195-195
   

Baby Borns syster har långt blont hår och är klädd i en hoodie, en kjol och leggings i denim. De matchande skorna fulländar hennes look. Baby Born Interactive Sister har samma storlek som den klassiska dockan, så de kan använda samma kläder. Baby Born Sister har flexibla leder så att hon kan röra på t.ex. benen. Hon har dessutom ett långt fint hår som du kan borsta och fläta. Dockan kan gråta riktiga tårar och kommer med spännande tillbehör.

Innehåll:

  • Baby Born Sister blond
  • Dockkläder och skor
  • Flaska
  • Borste
  • Hårsnodd och andra accessoarer

Detaljer:

  • Höjd: 43 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell824603
EAN4001167824603
VarumärkeBaby Born
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.