Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Soft Touch Sister - interaktiv flickdocka med långt blondt hår - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 497:-
Tillfälligt slut
SKU
06195-195

Denna livliga BABY Born Soft Touch Sister dockan har långt blont hår och flexibla knän som gör att hon kan stå helt själv. Om hon skulle falla, kan det hända att du måste torka bort hennes modiga tårar. Dockan kan nämligen gråta riktiga tårar. Den blonda flickdockan är klädd i en kortärmad hoodie, glitrande plajettkjol och leggings i demin. De matchande skorna fulländar hennes look och hon är jättesöt.

Även om detta är storasyster till BABY Born kan dem låna kläder av varandra, de är lika stora även om de inte är lika gamla. Alla vänder sig om och tittar på dockan med de fina kläderna och de ljusblå ögonen. Det följer med en borste och andra hårtillbehör, och systerdockan vill gärna sätta upp håret när hon ska bada. För hon älskar att bada!

Innehåll: 

  • Baby Born Soft Touch flickdocka - blond
  • Hoodie, kjol, leggings och skor
  • Borste
  • Hårtillbehör
  • Flaska
  • Vänskapsarmband

Detaljer:

  • Mått docka: ca. 43 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell824603
EAN4001167824603
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.