Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Soft Touch Little Girl - Interaktiv docka med tillbehör - 36 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 394:-
I lager
SKU
06205-03
   

BABY Born Soft Touch Little Girl - 36 cm är dockan med den mjuka kroppen och de snälla ögonen. Hon har på sig en söt rosa jumpsuit och en hatt med roliga tryck och är redo för nya äventyr. Dockan är lämplig för barn från 2 år och inspirerar till spännande rollspel och fantasifulla äventyr.

Soft Touch-dockorna har många interaktiva funktioner som gör leksaken mer autentisk och kreativ. BABY Borns armar, ben och huvud rör sig, och hon älskar att dricka ur flaskan följt av en liten tupplur. Dockan sluter gärna ögonen när hon vill sova en stund, och om hon är ledsen kan hon till och med gråta riktiga docktårar. När hon vaknar igen kan det vara bra att byta blöja, för hon har förmodligen kissat lite efter allt vattnet hon drack ur flaskan.

BABY Born övar också potträning och på att äta själv, även om hon ännu inte kan göra det helt själv. Därför är det bra om du kan hjälpa henne med det. Kaninformad tallrik och sked är ett roligt tillbehör och BABY Born är så glad när hon ser sin söta tallrik.

Innehåller:

  • BABY Born Soft Touch Little Girl - docka med sparkdräkt och hatt
  • Potta och tygblöja
  • Flaska
  • Napp
  • Tallrik med sked
  • Födelsebevis

Detaljer:

  • Mått docka: ca. 36 cm
  • Rek ålder: från 2 år

Obs: Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell827321
EAN4001167827321
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.