Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Soft Touch Little Boy - interaktiv pojkdocka med 7 funktioner - gråter, sover och äter - 36cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 394:-
I lager
SKU
06205-14
   

BABY Born Soft Touch Little Boy - en interaktiv liten pojkedocka på 36 cm med en mjuk kropp och flera roliga funktioner. Ge honom mat och dryck och byt hans blöja!

BABY Born Soft Touch Little Boy – 36 cm är dockan med den mjuka kroppen och de nyfikna ögonen. Han har på sig en söt sparkdräkt och en mössa med roliga motiv, och han är alltid redo för nya äventyr. Dockan passar för barn från 2 år och inspirerar till fantasifulla äventyr och spännande rollek.

Soft Touch dockorna har flera interaktiva funktioner som gör leken mer trovärdig och kreativ. Dockans armar, ben och huvud är rörliga, och han älskar att dricka från sin nappflaska och somnar nästan direkt. Pojkdockan blundar med en gång när han ska sova, och han kan bli ledsen och då kommer det äkta tårar. När han vaknar igen kan det vara smart att byta blöja, han har nog kissat en skvätt efter att han drack så mycket ur flaskan.

BABY Born övar gärna på att gå på pottan och på att äta själv. Men han är inte riktigt redo ännu. Därför passar det jättebra att du vill hjälpa honom! Den kaninformade tallriken och skeden är roliga tillbehör - och BABY Born blir så glad när han ser sin gulliga tallrik. 

Innehåller:

  • BABY Born Soft Touch Little Boy pojkdocka med sparkdräkt och mössa
  • Potta och blöja
  • Flaska
  • Napp
  • Tallrik och sked
  • Födelseattest

Detaljer:

  • Mått docka: ca. 36 cm
  • Rek. ålder: från 2 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell827338
EAN4001167827338
VarumärkeBABY Born
827338 baby born dukke med 7 funksjoner 36 cm 827338 baby born dukke med 7 funksjoner 36 cm

Badtid

Babydockan älskar att bada! Kom bara ihåg att torka honom väl efteråt.

Dukke fra baby born som kan gråte ekte tårer 827338 Dukke fra baby born som kan gråte ekte tårer 827338

Gråter

När dockan blir ledsen gråter han äkta docktårar.

Interaktiv dukke med 7 funksjoner for autentisk lek 827338 Interaktiv dukke med 7 funksjoner for autentisk lek 827338

Dricker ur flaskan

BABY Born-dockan dricker glatt ur sin flaska.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.