Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Soft Touch Little Boy - interaktiv pojkdocka med tillbehör - 36cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 394:-
I lager
SKU
06205-14
   

BABY Born Soft Touch Little Boy – 36 cm är dockan med den mjuka kroppen och de snälla ögonen. Han har på sig en söt sparkdräkt och en mössa med roliga motiv, och han är alltid redo för nya äventyr. Dockan passar för barn från 2 år och inspirerar till fantasifulla äventyr och spännande rollek.

Soft Touch dockorna har flera interaktiva funktioner som gör leken mer trovärdig och kreativ. Dockans armar, ben och huvud är rörliga, och han älskar att dricka från sin nappflaska och somnar nästan direkt. Pojkdockan blundar med en gång när han ska sova, och han kan bli ledsen och då kommer det äkta tårar. När han vaknar igen kan det vara smart att byta blöja, han har nog kissat en skvätt efter att han drack så mycket ur flaskan.

BABY Born övar gärna på att gå på pottan och på att äta själv. Men han är inte riktigt redo ännu. Därför passar det jättebra att du vill hjälpa honom! Den kaninformade tallriken och skeden är roliga tillbehör - och BABY Born blir så glad när han ser sin gulliga tallrik. 

Innehåll:

  • BABY Born Soft Touch Little Boy pojkdocka med sparkdräkt och mössa
  • Potta och blöja
  • Flaska
  • Napp
  • Tallrik och sked
  • Födelseattest

Detaljer:

  • Mått docka: ca. 36 cm
  • Rek. ålder: från 2 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell827338
EAN4001167827338
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.