Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Soft Touch - interaktiv flickdocka med tillbehör - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 415:-
I lager
SKU
09184-51
   

Nu är BABY Born mjukare, och ännu mer perfekt att mysa med. Den nya Soft Touch versionen innebär att dockan har en mjukare och mer flexibel kropp, och flera verklighetstrogna funktioner som gör leken mer realistisk och roligare. Inga av dockans funktioner kräver batterier, du kan bara börja att leka med henne direkt. BABY Born soft touch dockan har mer mobila armar som gör det lättare att klä av- och på dockan. Hon älskar att äta mat från babyskålen och dricka vatten från nappflaskan.

Ibland är BABY Born ledsen, och kan då fälla en äkta tår om du trycker på hennes överkropp. Hon kan till och med göra "nummer två" i pottan om du trycker på en knapp. När det är läggdags och du lägger henne ner, så blundar hon. Ge henne nappen och vagga BABY Born till sömn. Dockan kan bada, men måste torkas väl.

Innehåll:

  • BABY Born Soft Touch blåögd docka med sparkdräkt och mössa
  • Potta och blöja
  • Matskål med sked och en portion gröt
  • Nappflaska
  • Napp med napphållare
  • Födelsebevis
  • Vänskapsarmband

Detaljer:

  • Mått docka: 43 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell824368
EAN4001167824368
VarumärkeBABY Born
Ålder3-7

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.