Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Soft Touch Brother - interaktiv pojkdocka 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 494:-
I lager
SKU
06195-162
   

BABY Borns bror har rufsigt brunt hår och härliga bruna ögon. Han har tagit hennes borste igen, trots att han har en egen. Men vem klarar att motstå hans charm och luriga leende? Dockan med den mjuka kroppen är alltid redo för bus - han stoppar bara för att dricka lite vatten från sin vattenflaska. 

Hans favorit kläder är jeans, en vit t-shirt med roligt Bello the Dog tryck på och en keps. Som den coola pojke han är, bär han självklart kepsen bak-och-fram, och det är omöjligt att övertala honom att vända på den. Försöker du vända på den, så kan dockan börja gråta, men oroa dig inte - allt blir bättre med en kram.

Innehåll:

  • BABY Born Soft Touch Brother - pojkdocka
  • Jeans, t-shirt, skor och keps
  • Flaska
  • Vänskapsarmband
  • Hårborste

Detaljer:

  • Höjd: ca. 43 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell826911
EAN4001167826911
VarumärkeBABY Born
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.