Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Soft Touch Brother - interaktiv pojkdocka med olika funktioner - gråter, dricker och badar - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 576:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06195-162
   

BABY Born Soft Touch Brother - en interaktiv docka på 43 cm med 6 roliga funktioner att utforska. Dockan kan gråta, dricka och bada!

BABY Borns bror har rufsigt brunt hår och härliga bruna ögon. Han har tagit hennes borste igen, trots att han har en egen. Men vem klarar att motstå hans charm och luriga leende? Dockan med den mjuka kroppen är alltid redo för bus - han stoppar bara för att dricka lite vatten från sin vattenflaska. 

Hans favorit kläder är jeans, en vit t-shirt med roligt Bello the Dog tryck på och en keps. Som den coola pojke han är, bär han självklart kepsen bak-och-fram, och det är omöjligt att övertala honom att vända på den. Försöker du vända på den, så kan dockan börja gråta, men oroa dig inte - allt blir bättre med en kram.

Innehåll:

  • BABY Born Soft Touch Brother - pojkdocka
  • Jeans, t-shirt, skor och keps
  • Flaska
  • Vänskapsarmband
  • Hårborste

Detaljer:

  • Höjd: ca. 43 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell826911
EAN4001167826911
VarumärkeBABY Born
826911 BABY Born guttedukke som står selv 826911 BABY Born guttedukke som står selv

Står selv

BABY Born Brother-dukken kan stå oppreist helt selv.

BABY Born interaktiv dukke som gråter 826911 BABY Born interaktiv dukke som gråter 826911

Gråter

Guttedukken kan gråte ekte dukketårer. Kan du trøste han?

Guttedukke fra baby born som kan bades 826911 Guttedukke fra baby born som kan bades 826911

Badetid

Den interaktive dukken elsker å bade! Bare husk å tørke han godt etterpå.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.