Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Sleepy for babies 30cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 158:-
I lager
SKU
06205-04
   

Dockan Sleepy älskar att sova och längtar efter en bästa vän att hitta på spännande äventyr med. Dockan har en mjuk kropp och ett huvud av plast. Dockan är endast 30 cm lång och har på sig en rosa nattmössa med broderade ögon på, samt ett färgglatt mönster. Den lilla drömmarens motto finns broderat på den rosa sparkdräkten tillsammans med olika mönster.

Dockan kan handtvättas i 30 grader.

Detaljer:

 • Mått: 30 cm
 • Rek.ålder: från 0 mån.
  Mer information
  Modell829684
  EAN4001167829684
  VarumärkeBABY Born
  Ålder0-3
  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.