Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Skötväska med innehåll

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 250:-
I lager
SKU
01205-100
   

Att resa med en ledsen bäbis är inte alltid lika lätt, men i detta fallet handlar det nog bara om en full blöja. Med skötväskan från BABY Born löser du knipan lätt som en plätt. Hitta en lugn plats och vik ut det färgglada liggunderlaget på golvet.

Medan du byter blöja kan BABY Born roa sig med den medföljande skallran, då går blöjbytet snabbt och smidigt. Nu är ni redo att fortsätta ert äventyr!

Innehåll:

  • Skötväska
  • Liggunderlag
  • Blöja
  • Skallra
  • Puderflaska

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828021
EAN4001167828021
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.