Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Born Sister Styling Mermaid sminkdocka - med duschmunstycke och 8 tillbehör

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 464:-
I lager
SKU
04218-150
   

Förvandla badkaret till en frisörsalong under vatten med sminkdockan BABY Born Sister Styling Mermaid. Sminkdockan kommer med duschmunstycke och håraccessoarer!

Fäst BABY Born frisörhuvud i botten av badkaret med sugkoppen och fyll badkaret med vatten. Nu kan stylingen börja! Dockan har ett pastellfärgat hår av hög kvalitet, som kan stylas om och om igen. De 6 medföljande  hårklämmorna och diademet ser till att håret håller sig på plats.

  • Rolig leksak i badkaret
  • Fästs med sugkopp
  • Fungerande duschmunstycke

Framför dockan finns det en behållare för tillbehören, och en hållare för borsten som är formad som en sjöstjärna. Det ingår även ett duschmunstycke som hänger framför dockan. När duschmunstycket tas loss från hållaren startar pumpen och vattnet rinner ut, men bara när frisörhuvudet är under vatten. Det lätt vridbara smink- och frisörhuvudet är dekorerat med magiska mönster och kan sminkas ännu mer ifall du önskar detta. Detta paket är för alla små frisörer som drömmer om att skapa fantasifulla frisyrer.

Innehåller:

  • Baby Born Sister smink- och frisörhuvud - sjöjungfrudocka
  • 6 hårklämmor
  • Hårborste
  • Diadem

Detaljer:

  • Mått: ca. 37 cm
  • Batteribehov: 4 x AA/LR6 (ingår ej) 
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell830550
EAN4001167830550
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.