Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Born Sister sminkdocka - Rosa fe med 26 smink- och hårtillbehör

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 524:-
I lager
SKU
04218-154
   

Med denna BABY Born Sister sminkdocka kan du öva på dina stylingfärdigheter! Den rosa fen levereras med 26 accessoarer så att du har otaliga möjligheter till olika utseenden.

Styla håret i regnbågens alla färger, och dekorera både hår och kläder med fjärilar innan du toppar det hela med att lägga till vackra färger i håret. Setet kommer med en färgpalett som du kan använda för att färga coola slingor i dockans hår. Som pricken över i kan du klistra glänsande klistermärken i hennes ansikte, och använda hårklämmorna för att sätta upp håret i önskad frisyr. Detta lekset är perfekt för alla små frisörer som vill skapa fantasifulla frisyrer, till exempel fläta en färgad slinga med en blond slinga för att skapa en flerfärgad fläta.

Fyra hårband och två hårspännen medföljer för att hålla det vackra håret på plats. Färga håret i rosa, turkos eller lila med kritan. Blir det för mycket färg i håret kan glittret lätt borstas ut. Färgerna är säkra att använda på barns hud. Dockan har även gnistrande ögonfransar som piffar upp lite extra.

Innehåller:

  • Baby Born Sister smink- och frisörhuvud - rosa fe
  • Hårborste
  • Hårspännen
  • Hårkritor
  • Klistermärken
  • Dekoration med fjärilar
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Mått: 27 cm
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell829721
EAN4001167829721
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.