Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Soft Touch Sister - interaktiv blond docka som kan dricka, bada och gråta - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 534:-
I lager
SKU
04218-114
   

BABY Born Sister - en interaktiv docka på 43 cm med långt blondt hår som kan gråta, dricka ur flaska och badas. Totalt har hon 6 roliga funktioner att utforska!

BABY Born älskar att styla sitt hår. Hon hittar på nya frisyrer varje dag, oavsett om det är flätor, hästsvansar eller att pynta håret med olika hårtillbehör. Hårspännena, hårsnoddarna eller de extra hårslingorna passar utmärkt till hennes kläder. Lillasyster Baby Born älskar att ha på sig de färgglada hårslingorna och drar alltid av de från sin systers hår. Då kan Baby Born börja gråta, men bara om hon har druckit vatten från sin flaska innan.

BABY Born sister har på sig en asymmetrisk topp med söta volanger och en kjol, de passar till hennes grå leggings med rosa ränder på den ena sidan och hennes rosa skor. Dockan har en mjuk kropp och hon kan röra på knäleden så att hon kan stå själv. Hon har 6 olika realistiska funktioner som uppmuntrar till rollspel och lek, och som främjar fantasin.

BABY Born sister tycker om att bada och plaska i vattnet, och speciellt med sin lillasyster BABY Born, så roligt med vatten! Men om BABY Born plaskar för mycket och sprutar vatten, så kan storasyster börja gråta när du trycker på hennes överkropp.

Innehåll:

  • Baby Born Sister - docka
  • Kjol
  • Leggings och skor
  • Flaska
  • Hårborste
  • 1 vänskapsarmband
  • 2 Hårspännen med extra hårslingor

Detaljer:

  • Mått: (H) 43 cm
  • Rek. ålder: från 4 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell830345
EAN4001167830345
VarumärkeBABY Born
830345 Baby born sister dukken som kan drikke 830345 Baby born sister dukken som kan drikke

Dricker ur sin flaska

BABY Born Sister-dockan gillar att dricka vatten ur sin flaska.

830345 baby born sisterdukke som kan bades 830345 baby born sisterdukke som kan bades

Borsta håret

Borsta och styla dockans långa blonda hår med borsten.

830345 baby born søster med langt blondt hår 830345 baby born søster med langt blondt hår

Badar

Sister-dockan älskar att bada! Men kom ihåg att låta henne torka ordentligt efteråt.

Gråter

Systerdockan gråter äkta docktårar när hon blir ledsen.

830345 interaktiv dukke som kan stå selv 830345 interaktiv dukke som kan stå selv

Står själv

Den interaktiva dockan kan stå helt själv på egna ben.

830345 dukke med fleksible knær 830345 dukke med fleksible knær

Flexibla knän

Dockan har böjliga knän för mer autentisk lek.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.