Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Scooter hjälm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 143:-
I lager
SKU
06195-160
   

En rosa hjälm ser inte bara snygg ut, den är också jätteviktig för BABY Born att ha på sig när hon susar runt på sin moped. Hjälmen har justerbara band och ett visir som skyddar hennes ögon mot vinden. Detta är premium tillbehör till dockan från BABY Born. 

Innehåll:

  • BABY Born Scooter dockhjälm

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka och scooter ingår ej.

Mer information
Modell825914
EAN4001167825914
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.