Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Rainbow Leo Dress - klänning 43cm dockkläder

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 165:-
I lager
SKU
06205-13
   

Med denna klänning är BABY Born redo för sommarens alla fester och tillställningar. Den asymmetriska klänningen passar perfekt när man ska ut och dansa på varma sommarkvällar, och den sitter perfekt! Det ingår även en galge.

Innehåll:

  • Leopardmönstrad klänning
  • Galge

Detaljer:

  • Passar dockor på 43 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

Mer information
Modell829219
EAN4001167829219
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.