Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Princess On Ice 43 cm - med skridskor

-7%

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

7%
Kampanjpris 219,90 Vårt lågpris: 236:- Du sparar: 16,-
I lager
SKU
06195-174
   

Detta set låter dig uppfylla BABY borns dröm om att bli en prinsessa. Med den vackra tiaran och en glittrande klänning som pryds av snöflingor förvandlas hon till en riktig isprinsessa. BABY born älskar konståkning och är riktigt duktig på att åka skridskor.

Innehåll:

  • Tiara
  • Klänning
  • Skridskor
  • Galge

Detaljer:

  • Rek.ålder. från 3 år.
Mer information
Modell827550
EAN4001167827550
VarumärkeBABY Born
Ålder3-8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.