Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Pony Farm Riding Set - komplett ridoutfit för din docka - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 312:-
I lager
SKU
06205-56
   

BABY Born älskar att vara med hästar! Och vad behöver en riktig ryttare då? Självklart en ordentlig ridklädsel. En rosa tröja med tryck av BABY Borns favorithästar matchar de lilla ridbyxorna. Ridstövlarna är svarta och den rosa hjälmen är pricken över i. Nu är BABY Born redo för hästskoj! Det medföljer också en kam så att dockan kan ordna och fixa den fina manen på hästen.

Innehåll:

  • Tröja
  • Ridbyxa
  • Ridstövlar
  • Hjälm
  • Kam
  • Piska

Detaljer:

  • Passar till dockor som är 43 cm långa
  • Rek ålder: från 3 år

OBS! Docka medföljer ej.

Mer information
Modell827772
EAN4001167827772
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.