Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Play and Fun RC Scooter

-15%

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

15%
Kampanjpris 418:- Vårt lågpris: 494:- Du sparar: 76,-
I lager
SKU
09184-56
   

Här kommer BABY borns radiostyrda moped! Det rosa fordonet kan åka både framåt och bakåt. BABY born har massor av plats på det breda sätet till att kunna sitta bekvämt. När hon svänger, lyser en lampa det hållet som hon svänger till, för att varna andra dockor och gosedjur om att de bör akta sig. BABY borns åkturer är aldrig tråkiga, så självklart ska inte hennes moped heller vara tråkig! Därför kan mopeden dekoreras med klistermärken.

Innehåll

  • 1 Baby Born Play & Fun Scooter
  • Kontroll
  • Klistemärken

Detaljer

  • Rek.ålder: från 3 år.
  • Batteribehov: 4 x AA + 2 x AAA (ingår ej).

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell824771
EAN4001167824771
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.