Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Play and Fun bike - för dockor 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 463:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04195-13
   

BABY born älskar att cykla och nu kan du ta med henne på roliga cykelturer. Cykelns färgglada design är allt annat än tråkigt med ett mint- och vitlackerat ställ, rosa detaljer och härliga dekorationer. Det blå Bruno Björn-ljuset blinkar så att BABY born syns när hon är ute och cyklar. De söta tofsarna på cykelstyrets handtag fladdrar i vinden och är en fin detalj. Cykeln kommer med hand- och fotspännen, ett bälte samt en bekväm sadel som säkrar BABY borns säkerhet och balans. 

Den rosa cykelkorgen på styret är perfekt för att förvara solglasögon och andra saker i. ”Ring ring! Ur vägen!”. BABY born är inte rädd för att använda sin ankringklokka för att få bästa plats på stranden.

Innehåll:

  • Cykel
  • Cykelkorg
  • Blinkande ljus
  • Ringklocka
  • Spännen och remmar

Detaljer:

  • Vikt: ca 1 kg
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka och hjälm ingår ej, säljs separat.

Mer information
Modell827208
EAN4001167827208
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.