Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Nattskjorta 30-36 cm

-34%

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

34%
Kampanjpris 82:- Vårt lågpris: 125:- Du sparar: 43,-
Tillfälligt slut
SKU
20616

Denna nattskjorta passar perfekt till din Baby Born docka och andra dockor i storleken 30-36 cm. Detta randiga nattlinne med rynkade armar är utformad i de trendiga färgerna rött, rosa och lila. Hjärt motivet på framsidan är så bedårande.

  • Passar dockor i storleken 30-36 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell870099
EAN4001167870099
VarumärkeBaby Born

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kända varumärken till vansinnigt låga priser!

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.