Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born mössa med 9 roliga pins till docka 43 cm - lila

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 94:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09184-62
   

Denna lila- och rosarandiga mössa blir snabbt en ny favorit för din BABY Born docka. Den är mjuk, och tyget är behagligt, och den har roliga utbytbara pins. Denna mössa skyddar inte bara Baby Borns huvud mot kyla eller solstrålar, den gör också hennes klädsel mycket coolare. Det ingår 9 olika pins i tyg som fästs på de tre kardborrarna på mössan. Mixa och matcha som du själv vill! 

Innehåll:

  • 1 mössa
  • 9 pins

Detaljer:

  • Passar till docka på 43 cm
  • Färg: lila och rosa
  • Man kan fästa 3 pins samtidigt
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell825440
EAN4001167825440
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.