Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born med tillbehör - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 450:-
I lager
SKU
09184-51
   

Nu är BABY Born mjukare och mer realistisk än någonsin. Den nya Soft Touch versionen innebär att dockan har en mjukare och mer flexibel kropp. Inga av dockans funktioner kräver batterier, du kan bara börja att leka med henne direkt. Klä på henne fina kläder, mata henne med sked eller nappflaska och sjung för henne när hon ska sova. 

I paketet ingår det dockkläder, en potta, en blöja, dockmat, nappflaska, födelsebevis och två vänskapsarmband - ett till dockan och ett till dig. BABY Born kan äta, använda pottan och gråta äkta docktårar. Att leka med dockor är roligt och en lärorik övning i rollek. 

  • Längd: 43 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell824368
EAN4001167824368
VarumärkeBaby Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.