Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born matstol

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 276:-
I lager
SKU
01205-102
   

Mmmm, mums! Det är dags att äta. Skruva fast matstolen på bordsskivan så att även BABY Born kan vara med och äta. Matstolen lämnar inga fula märken och passar bordsskivor som är mellan 15-40mm tjocka.

Matstolen är lila och kommer med härliga motiv samt en avtagbar, rosa bricka.

Detaljer:

  • Passar bord med en 15 - 40 mm tjock bordsskiva.
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828007
EAN4001167828007
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.