Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Magic Bed Heaven docksäng - för dockor 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 536:-
Tillfälligt slut
SKU
06195-171

BABY born och hennes syster tycker att det känns som att sväva på moln när de sover i denna fantastiska docksäng. Men ibland tycker BABY born att dagen har gått alldeles för fort och då vägrar hon att somna. Om hon börjar att gråta i tillägg kan du ge henne björnen Bruno, då lugnar hon sig och somnar nästan på direkten.

Hennes storasyster gillar också att ligga i den bekväma sängen, samtidigt som hon räknar stjärnor i taket och lyssnar på de gulliga vaggvisorna. Du kan anpassa sängen till BABY born sister genom att ta bort de rosa spjälarna.

Innehåll:

  • Spjälsäng för dockor från BABY born
  • Sängkläder
  • Gosedjur föreställande björnen Bruno
  • Klistermärken

Detaljer:

  • Passar för dockor som är ca 43 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell827420
EAN4001167827420
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.