Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Little Casual Outfit - byxor och tröja - 36 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 118:-
I lager
SKU
06205-12
   

BABY Born har tagit på sig en rosa tröja med motiv av ankan Berta på, och har matchat den med ett par grå mjukisbyxor. Outfiten passar perfekt när man ska spendera dagen hemma i lekrummet.

Innehåll:

  • Tröja
  • Mjukisbyxor
  • Galge

Detaljer:

  • Passar dockor på 36 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell827932
EAN4001167827932
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.