Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born lila klänning med puffärmar för dockor 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 125:-
Tillfälligt slut
SKU
01205-86

BABY borns klänningar passar perfekt när man ska ut på äventyr. Denna lila klänning är fin, färgglad och skön att ha på sig - helt perfekt! Klänningen kommer med puffärmar och spännande detaljer som popcornrosor, en rosett och ett kaninmotiv.

Innehåll:

  • Klänning
  • Galge

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 43 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828243
EAN4001167828243
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.