Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Jogging Suit - rosa dockkläder 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 173:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06195-199
   

Förnya Baby Borns garderob och fyll på med härliga dockkläder. Detta set i rosa och turkosa färger består av en tjock huvtröja och ett par mjukisbyxor som tillsammans bildar en riktigt gosig outfit.

Innehåll:

  • 1 rosa hoodie
  • 1 par turkosa byxor
  • 1 galge

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 43 cm höga.
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell826676
EAN4001167826676
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.