Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Interaktiv nappflaska med ljud - för dockor 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 142:-
I lager
SKU
06195-161
   

Baby Born övar på att äta med sked, vilket kan vara krångligt när man är på resande fot. Denna nappflaska med ljudeffekter gör resor och utflykter till en dans med hjälp av de smarta dinapparna som ingår. Den ena är formad som en sked och är otroligt praktisk. Nappflaskan ger ifrån sig söta smaskljud som hjälper Baby Born att förstå att hon ska äta med skeden och inte dricka ur flaskan. Du kan enkelt byta mellan de olika napparna och ge Baby Born vatten istället.

Innehåll:

  • 1 Nappflaska med två olika dinappar
  • 1 flasklock

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR44 batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell826898
EAN4001167826898
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.