Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Holiday Trolley - resväska med dockstol

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 478:-
I lager
SKU
01205-104
   

När hela familjen ska på semester så måste naturligtvis även BABY Born hänga med. BABY Born gillar inte att packas ner i en väska, utan vill ha koll på vart hon ska - och då passar denna resväska helt perfekt. Resväskan för barn levereras med en liten dockstol som fästs i väskans handtag.

Nu kan BABY Born vara med och utforska flygplatsen samtidigt som hon sitter tryggt på väskan tack vare de justerbara remmarna. Resväskan rymmer både barnets och dockans alla kläder och tillbehör, och nätet på resväskans insida ser till att hålla allt på plats.

Ge er iväg på härliga semesteräventyr med BABY Born Holiday Trolley.

Innehåll:

  • Resväska
  • Dockstol

Detaljer:

  • Dragkedja
  • Resväska med två hjul
  • Justerbart handtag
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828441
EAN4001167828441
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.