Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Holiday baddräkt med knytning 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 93:-
I lager
SKU
01205-89
   

Det är dags för semester! BABY borns baddräkt passar perfekt både i bassängen och på stranden. Baddräkten kommer i glada färger och pryds av ett gulligt motiv. Man kan knyta baddräkten i nacken så att den sitter ordentligt. BABY born älskar vatten, och längar redan till sommaren.

Innehåll:

  • Baddräkt
  • Galge

Detaljer:

  • Baddräkt med knytning i nacken
  • Passar dockor som är ca 43 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828281
EAN4001167828281
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.