Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Happy Birthday skötväska med innehåll

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
04218-123
   

BABY Born och hennes födelsedagsgäster ska åka till en inomhuslekplats, och där är temat rymden. Det är populärt med Astronaut-tema bland dem små barnen. Men om olyckan skulle inträffa så har den glittriga skötväskan allt du behöver, den har till och med rymdmotiv. Skötväskan innehåller ett liggunderlag med bild av kaninen Benno som en astronaut, en puderflaska och en extra blöja. Medan du byter blöja kan BABY Born roa sig med den medföljande skallran, då går blöjbytet snabbt och smidigt. Nu är ni redo att fortsätta ert äventyr!

Innehåll:

  • Skötväska
  • Liggunderlag
  • 1 Blöja
  • Puderflaska
  • Skallra

Detaljer:

  • Passar till docka som är 43 cm eller mindre
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell831106
EAN4001167831106
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.