Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born First Love Guardian Angel - rosa docka med stjärnformat hänge - 18 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
01205-110
   

Den mjuka dockan från BABY Born kommer med ett stjärnformat hänge och ser ut som en liten skyddsängel. Fäst dockan i spjälsängen, vagnen eller bilstolen och låt barnet utforska sin nya kompis. Dockan är tillverkad i mjukt tyg och ger ifrån sig ett prasslande ljud när man klämmer på den. De gula vingarna och broderierna är söta detaljer.

Detaljer:

  • Färg: rosa
  • Handtvättas i 30 grader.
  • Längd: 18 cm.
  • Rek.ålder: från 0 mån.
Mer information
Modell826744
EAN4001167826744
VarumärkeBABY Born
Ålder0-3

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.