Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born First Love Guardian Angel - grön docka med månformat hänge - 18 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
01205-111
   

"Som en skyddsängel..." Den mjuka dockan från Baby Born har mjuk kropp och ser ut som en liten skyddsängel. Fäst dockan i spjälsängen, vagnen eller bilstolen och låt barnet utforska sin nya kompis. 

Dockan är tillverkad i mjukt fleece tyg och ger ifrån sig ett prasslande ljud när man klämmer på den. Ansiktet är också mjukt och alltid glad. Den lilla ängeln ser fram emot att mysa i vaggan med bebisen. 

De små gula vingarna, den mjuka kroppen och de fina broderierna på dockan uppmuntrar barn att ta på den och utforska. Även de minsta barnen kan skaka på den lilla söta dockan, och höra hur det kommer prasslande ljud inifrån.

Innehåll:

  • Baby Born Angle för baby - liten docka med gröna kläder

Detaljer:

  • Mått: 18 cm
  • Kan tvättas i handtvätt i 30 grader
  • Mjuk docka som prasslar
  • Rek. ålder: från 0 månader

Mer information
Modell826744
EAN4001167826744
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.