Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born dockkläder - rosa jogging set 38-46 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 150:-
I lager
SKU
20612
   

Rosa jogging set med hoody och träningsbyxor. En söt liten ekorre bär sin nöt på ett motiv på den mjuka rosa hoody som även har en känguruficka. Och det kommer med ett par matchande grå träningsbyxor så dockan kan röra sig fritt under sin lek.

Tack vare den avslappnade passformen, så kan BABY born, baby Annabell och alla andra dockor i storlekarna 38-46 cm gärna låna varandras kläder.

Mer information
Modell870044
EAN4001167870044
VarumärkeBaby Born
Ålder3, 4, 5, 6, 7

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.