Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY born dockkläder och skötväska

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 546:-
Tillfälligt slut
SKU
08182-53

I detta stora paket hittar du allt du behöver för att ta med din docka på nya äventyr. Du kan packa skötväskan full med kläder, och andra tillbehör som säljs separat. Du får en skötväska, 1 liggunderlag, en klänning, ett par byxor, en tröja, en sparkdräkt och en baddräkt. 

Detaljer

  • Passar dockor som är max 43 cm långa.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell822784
EAN4001167822784
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.