Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born outfit - grön klänning med leggings till docka 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 150:-
I lager
SKU
20613
   

Fint set med klänning och leggings till din BABY Born docka. Den gröna klänningen har ett roligt och färgglatt äppelmotiv med en glad liten larv, den har även en dekorativ röd söm längs klänningens nedre kant och söta prickar på ärmarna och kragen. Det ingår också ett par mörka leggings, som är praktiska till kallare dagar. Ta på dig kläderna för en promenad till lekplatsen eller när du ska hälsa på mor- och farföräldrar. Alla kommer att bli förtjusta i den fina dockan med de fina kläderna.

Innehåll:

  • Klänning
  • Leggings
  • Klädhängare

Detaljer:

  • Passar till docka 38-46 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka följer inte med.

Mer information
Modell870068
EAN4001167870068
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.