Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Casuals dockkläder - Rosa jacka och byxor

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 150:-
I lager
SKU
09184-63-1
   

Baby Born känner sig så fri i sin nya kollektion, där hon kan ha kul med att leka och springa runt. Vad skulle Baby Born föredra att ha på sig idag? Det är svårt att välja!

Innehåll

  • 1 jacka
  • 1 byxa
  • 1 galge

Detaljer

  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell824542
EAN4001167824542
VarumärkeBABY Born
Ålder3-8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.